Школи към читалище Йордан Йовков, Добрич

Вела Стефанова Желева –  преподавател по цигулка и солфеж в Музикална школа

Завършила е Академия за музикално и танцово изкуство - гр. Пловдив - специалност "Музикална педагогика". Преподавател по цигулка и солфеж, ръководител, организатор на концертните изяви на Музикална школа. Обучава деца от 6 до 18-годишна възраст. Насърчава и усъвършенства музикалните умения и желания на учениците за успешен старт във Висши музикални учебни заведения.

GSM 0878 430 171
E - mail : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   

Светлана Димова Цонева – преподавател по пиано в Музикална школа

       Завършва Академия за музикално и танцово изкуство – гр. Пловдив със специалност „Музикална педагогика – преподавател по пиано и солфеж”. Има дългогодишна практика като клавирен педагог и музикален ръководител. През годините трупа педагогически опит в паралелките с профил „Музика” при СУ „Св. Климент Охридски” – гр. Добрич, НЧ „Светлина” – гр. Генерал Тошево, ЦДГ №9 „Пчелица” – гр. Добрич, ДЯ №3 „Слънчево детство” – гр. Добрич и ЕГ „Гео Милев” – гр. Добрич, където ръководи Студия за поп и рок изпълнители. Понастоящем е преподавател в СУ „П.Р.Славейков” – гр. Добрич и в НЧ „Й. Йовков – 1870г.” – гр. Добрич. Работи с деца от 5 до 18-годишна възраст, като обучението е съобразено с индивидуалните качества и музикалните предпочитания на учениците. Нейни възпитаници са носители на първи и втори награди от Националните конкурси „Музикални надежди” – гр.Добрич и „Върбан Върбанов” – гр. Бургас. В работата си като преподавател се стреми да съхрани интереса и желанието на децата да се изразяват с музика, като превръща ежедневното свирене на пиано в игра и удоволствие, а артистичните изяви на сцена в истински празник и тържество на духа.

GSM 0886768882

Красимир Йорданов Димитров - преподавател по китара в Музикална школа

Той е изпълнител на соло китара в различни състави, негови ученици печелят награди в регионални и национални конкурси. Обучава деца от 9 до 18 годишна възраст. Работи персонално с ученици, в зависимост от тяхните предпочитания в различните стилове поп и рок музика.

GSM 0888 731 387
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.